Politie zoekt doorgereden automobilist

maandag 10 november 2014

Kamerik - De politie roept de automobilist, die dinsdag 4 november op de Mijzijde was betrokken bij een aanrijding met een meisje op een fiets, op zich te melden. Door de aanrijding kwam het meisje ten val en liep ernstig letsel op aan haar voet.

Het 17-jarig meisje uit Wilnis fietste die dag omstreeks 13.30uur over het gedeelte waar nog wel (brom-)fietsers mogen rijden en werdafgesneden door een automobilist in een grijze personenauto. Naast de bestuurderzat nog een persoon in de doorgereden auto. De Wilnisse schreeuwde en zwaaidenog naar het tweetal, maar dat was tevergeefs.

Oproep getuigen zich te melden

Na de aanrijding zou een wat oudere vrouw op een fiets dedoorgereden automobilist achterna zijn gereden de woonwijk in en mogelijk degegevens van de doorgereden auto hebben genoteerd. De politie wil graag met dezevrouw en eventuele andere getuigen in kontakt komen. Een ieder die informatieheeft, wordt gevraagd kontakt op te nemen met het bureau Woerden, bereikbaar viahet telefoonnummer 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: verkeersdelict


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Noorden | 112 alarmeringen Noorden | Goedkoop Tanken in Noorden | Supermarkten in Noorden | Weerbericht Noorden